Güneş Vakti 12:53
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan araç içerisinde aranan bir şüpheli yakalandı.
Alınan bilgilere göre, Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada, 1 adet muşta, 1 adet sallama olarak tabir edilen bıçak, 1 adet rambo bıçağı olarak tabir edilen kesici alet ele geçirildi.
Araçta bulunan 3 şahsın yapılan GBT kontrolünde ise bir şahsın Sulh Ceza Hakimliğince silahla tehdit suçundan arama kaydının olduğunu tespit edilmesinin ardından gözaltına alındı.
Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldığı öğrenildi.
NEVÜ Rektör Yardımcısı Çolakoğlu’ndan JAKEM Komutanlığı’na ziyaret
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71508 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
39035 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10287 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7715 kez okundu
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı