
Nevşehir Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı olağan toplantısı Belediye Başkan Vekili Ersan Erkut Başkanlığında gerçekleştirildi.
Nevşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılan Ağustos Ayı Toplantısına; Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer, Bektaş Demir ve Mustafa Alevli ile birlikte AK Parti, MHP ve İyi Partili meclis üyeleri katıldı.
Belediye Başkanı Rasim Arı’nın Ankara’da bulunması nedeniyle Başkan Vekili Ersan Erkut Başkanlığında gerçekleştirilen toplantı;
İmar Komisyon raporunun görüşülmesi ile başladı. İlave ve revizyon imar plan değişikliklerinin ele alındığı toplantıda daha sonra gelir tarife komisyon raporu ve özel halk otobüsü yönetmeliği görüşüldü.
Toplantı Ahiler Kalkınma Ajansı’na 2019 yılı teknik destek programı kapsamında proje sunulması ve yetkilendirme yapılması konularının ele alınmasıyla son buldu.



Nevşehir Heyeti Milli Eğitim Bakanı Selçuk’u ziyaret etti
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67544 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
34608 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9808 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7285 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni