Sabah Vakti 05:01
Beşir Derneği “Bir Kap Bir Kalp” projesi ile gönüllerde yer etmeye devam ediyor. Beşir Derneği ekipleri Nevşehir’de Bir Kap Bir Kalp projesi kapsamında hayırseverlerimizden aldıkları yiyecek ve yemekleri ihtiyaç sahibi aileler ile buluşturmaya devam ediyor.
Nevşehir Beşir Derneği temsilcisi Erdal Yıldırım açıklamasında “Fitre ve zekât bağış, kumanya, bayramlık giysi, kurbanlık, evden eve iftarlık sıcak yemek ikramı ve nakdi yardım konu başlıkları altında faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz.
Bağışçılarımızdan aldığımız maddi ve manevi destek ile yardım faaliyetlerimizi yürütüyoruz ve bu bereketli ayda da gönülleri biraya getirmek için durmaksızın gayret ediyoruz.
Rabbim bu ayın anlam ve önemini idrak eden kullarından eylesin Beşir Derneği olarak hizmet ettiğimiz kimseleri kendimize minnettar olmasını beklemeden hizmet ettiğimiz kimseleri bir veli nimet olarak bilerek ramazan ayı boyunca hizmete devam ediyoruz” dedi.

Havacılık Sohbetleri: Küresel Havacılık İçin ANC ve Covid-19
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71185 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38712 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10182 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7623 kez okundu
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı