Sabah Vakti 04:57
NEVŞEHİR(MHA) Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, önemli bir misyon ile çalışmalarını yürüten Kızılay’a ve Başkan Ercan Civelek’e teşekkür etti.
Kaymaklı’da 60 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı ulaştıran Kızılay gönüllüleri ile birlikte Kaymaklı Belediyesi ortak çalışması ile yardımlar sahiplerine teslim edildi.
Başkan Çekiç, Ramazan ayı boyunca gıda yardımı ve iftarlık yemek dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade ederken, 200 aileye yardımseverler vesilesiyle yardımları ulaştırdıklarını, Kızılay’ın ve Başkan Civelek’in de destekleri ile 60 aileye daha ulaşarak 260 haneye gıda yardımı ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Kaymaklı Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün yaklaşık 80 aileye 200 kişilik yemek ulaştırdı.
Başkan Harun Çekiç: “Ramazan’ın paylaşma ve birlik ayı olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatan, fitre, fidye ve zekatları ile nakdi yardımlarda bulunarak ihtiyaç sahiplerine dokunmamızı sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Hem beldemizde yaşayan hem de gurbette Kaymaklı sevdası ile yaşayan hayırsever vatandaşlarımızı muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Belediye ekiplerinin bayram temizliği
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71165 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38697 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10179 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7618 kez okundu
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı