İmsak Vakti 13:06

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 2021 yılı hububat ve bakliyat alım fiyatlarını değerlendirdi.
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 2021 dönemi TMO alım fiyatları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Hububat ve bakliyatta açıklanan taban fiyatlarının tatminkar ve piyasa koşullarına uygun bir fiyat olduğunu kaydeden Salaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, çiftçiler için açıkladığı destekler ve hububat alım fiyatlarının üreticileri memnun ettiğini ifade etti.
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, TMO 2021 yılı hububat alım fiyatlarını açıkladı. Sert ekmeklik buğday ton başına 1.650 TL’den 2.250 TL’ye Arpa 1.275 TL’den 1.750 TL’ye çıkarıldı. Hububatta ton başına prim destek ödemesi 275 TL. Hayırlı olsun” dedi.
Hububat alım fiyatlarının hasat başlamadan açıklanmasının üreticinin mağduriyet yaşamaması açısından da büyük önem taşıdığına işaret eden Salaş, “Fiyatın hasat öncesinde açıklanması çok doğru bir karar” dedi.
Çiftçilere bereketli hasatlar dileyen Başkan Salaş, çiftçilerin her zaman yanında olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkür etti.
Milli Takım kamp adresi Kapadokya oldu
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70730 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38052 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10046 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7484 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”