
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, yeni işyeri açan esnafları ziyaret ederek işyeri açma ruhsatlarını teslim etti.
Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, haftanın ilk gününe esnaf ziyaretleri ile başladı. Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne başvuruda bulunarak gerekli denetimlerin yapılmasından sonra işyeri açma ve çalışma ruhsatı almaya hak kazanan esnafları ziyaret eden Savran, hayırlı ve bereketli kazanç temennisinde bulunduğu esnaflara çalışma ruhsatlarını teslim etti.
Bir süre sohbet ettiği esnafların talep ve önerilerini de dinleyen Savran, Nevşehir Belediyesi olarak esnafların her zaman yanlarında olduklarını belirterek kentte her yeni açılan işletmeden dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.
Göreve başladığı günden itibaren zaman zaman yeni açılan işletmeleri ziyaret ederek işyeri açma ruhsatlarını bizzat kendisinin teslim ettiğini kaydeden Savran, “Esnaflarımızı şehrimizin cam damarı olarak görüyoruz. Onların sayılarının artması ve işlerini büyüttüklerini görmek bizleri mutlu ediyor.” dedi.
![]()
![]()
ÜZO Başkanından baro’ya hayırlı olsun ziyareti
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69948 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37381 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9948 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7387 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı