
Altınyıldız İlköğretim Kurumunun Altınyürekliler son zamanlarda ülkemizin karşı karşıya kaldığı orman yangınları ve sel felaketleri kapsamında düzenlenen yardım kampanyasına büyük destek verdiler.
Altınyıldız İlköğretim Kurumunun Altınyürekli öğrencileri geçtiğimiz hafta boyunca harçlıklarını İçişleri Bakanlığı Tarafından yürütülen yardım kampanyasına ayırdı. Altın yürekli öğrencilerimiz Türk Milletinin en temel vasıfları arasında yer alan ,zor zamanlarda birlik ve beraberlik içerisinde afetlerden zarar görenlerin yaralarının sarılması ve ihtiyaçlarının giderilmesi için harçlıkları ile düzenlenen yardım kampanyasına destek verdiler.
Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak güzel bir toplumsal duyarlılıkla hareket edip,örnek bir davranış sergileyen Altınyürekli öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize yardım kampanyamıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz
2021 Altınyıldızlı Üniversite Şampiyonlarını Alkışlıyoruz
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı