Akşam Vakti 20:42
Nevşehir Belediyesi şehrin farklı mahallelerinde bulunan 16 adet ticaret ve konut alanı, Akaryakıt İstasyonu Alanı, Dükkan ve Konut Alanını 8 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek ihaleyle satışa sunacak.
Konu ile ilgili Nevşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Güzelyurt, Fatih Sultan Mehmet, Cevher Dudayev, Mehmet Akif Ersoy, Bekdik ve Raşitbey Mahallelerinde bulunan ve mülkiyeti Nevşehir Belediyesi’ne ait olan 16 taşınmazın satışının gerçekleştirileceği duyuruldu.
4 dükkan, 9 konut alanı, 1 ticaret ve konut alanı ve 2 akaryakıt istasyonu alanının satışı için yapılacak olan ihale 8 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 14.00’da belediye meclis toplantı salonunda yapılacak.
İhale ile ilgili geniş bilgi almak isteyenler Nevşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nün 0384 213 12 20 / 183 nolu telefonunu arayabilecekler.
Türkiye’de ilk patates üreticiler derneği Nevşehir’de kuruldu
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70983 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38394 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10120 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7562 kez okundu
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme