İkindi Vakti 16:34
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde ‘Kuyum Ticareti Yönetmeliği Bilgilendirme Toplantısı’ düzenlendi. Toplantıda kuyum ticareti yönetmeliğine ilişkin bilgilendirme yapıldı.
NTSO’da gerçekleşen toplantıya, Odamız Meclis Başkan Yardımcısı Miktat Şahin, Meclis Üyesi Nurullah Fatih Uzer, Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Nevşehir Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Okan Çelik, Müdür Yardımcısı Erdal Kaçar ile kuyum ticareti ile iştigal eden üyelerimiz katıldı.
Katılımcılara, “14 Nisan 2021 tarihli Resmi Gazete ile yürürlüğe giren Kuyum Ticareti Hakkında yönetmelik ile ilgili olarak Ticaret İl Müdürlüğü’nden kuyum ticareti yetki belgesinin, Mesleki Eğitim Merkezi’nden ise ustalık belgesinin nasıl alınacağına dair bilgilendirmeler yapıldı.
Toplantı soru cevap bölümü ile sona erdi.

Korgeneral Koç, Vali Becel’i ziyaret etti
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71247 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38790 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10202 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7644 kez okundu
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi