
Çetin, “Prof. Dr. Wilhelm Conrad Roentgen’in 8 Kasım 1895 tarihinde X Işınlarını bulması ile birlikte Radyoloji Biliminin temelini attığı 8 Kasım günü “Dünya Radyoloji Günü” olarak kutlanmaktadır.
Radyoloji çalışanları yerleşimi uygunsuz, güvenliği ve havalandırması yetersiz mekanlarda radyoaktif maddelere karşı korumasız zor ve son derece riskli bir çalışma ile sağlık hizmeti sunmaya çalışmaktadırlar.
Tüm radyasyon birimlerinde insani çalışma şartlarının sağlanması, sık yönetmelik değişiklikleriyle birlikte angarya yüklenmemesi,
cihazların günün şartlarına göre modernize edilmesi, ünvandışı (taşeron) çalışmaya son verilmesi, emeğin karşılığı ücretin hakkıyla ödenmesi ve güvenlikli bir çalışma ortamının sağlanması temennisiyle Radyolog, Radyoloji Teknisyeni ve Teknikeri ile farklı ünvanlarda görev yapan çalışanların 8 Kasım Dünya Radyoloji Gününü kutlarız” dedi.
Başkan Aksoy’un müjdesi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67545 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
34614 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9808 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7285 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni