Akşam Vakti 20:35
‘Yalan Makinası’ adlı tiyatro oyunu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de tiyatro severlerle buluştu.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü arasında karşılıklı imzalanan protokol kapsamında her ay düzenli olarak Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi’nde temsil verilmesinin karara bağlanmasının ardından ikinci tiyatro oyunu olan ve Bursa Devlet Tiyatrosu tarafından organize edilen tiyatro gösterimi, “Yalan Makinesi” adlı tiyatro oyunu ile devam etti.
Tiyatro Gösterimine Büyük İlgi Oldu
NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda sahnelenen Rus yazar Vassiliy Sigarev’in yazdığı, Hüseyin Mevsim’in çevrisini üstlendiği ve Murat Ozan’ın yönettiği ‘Yalan Makinası’ adlı tiyatro oyununa; Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Derinkuyu Kaymakamı Muhammed Yılmaz, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, protokol üyeleri, NEVÜ akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin yanı sıra tiyatro severler katıldı.
Başrollerini Halil Balkanlar, Berrin Kulya Balkanlar ve Diyar Gönülalçak’ın paylaştığı, yönetmen yardımcılığı Halil Balkanlar’ın yaptığı tiyatro oyunu tiyatro severlerden büyük alkış alırken, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin tiyatro gösterimi sonunda tiyatro oyuncularına ve ekibine teşekkür etti.

SAHİPSİZ HAYVANLARA DÜZENLİ OLARAK YİYECEK BIRAKILIYOR
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71012 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38430 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10132 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7572 kez okundu
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme