Sabah Vakti 04:58
Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, vatandaşların mahalle veya köy muhtarlarından yapabilecekleri işleri talep etmeleri gerektiğine dikkat çekti.
Katıldığı bir radyo programında muhtarların sorunlarına dair değerlendirmelerde bulunan Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, “Muhtar demek vatandaşın seçilmişler arasında en kısa sürede ulaşabileceği isim demek. Yani seçilmişler arasında en ulaşılabilir olanı muhtar.
Bu nedenle mahalle ve köy muhtarlarımıza oldukça ilginç talepler de gelmiyor değil. Bunlar arasında beni evlendirir misin muhtarım diyende var, bir muhtarın yapamayacağı işleri talep edenlerde oluyor.
Bu nedenle vatandaşlarımızdan en büyük ricam mahalle ve köy muhtarınızdan yapabileceği işleri talep edin. Bir muhtarın da yapabileceği ya da yapamayacağı işler var” açıklamalarında bulundu.
Bir değişimde Acıgöl’den
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71166 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38698 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10179 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7618 kez okundu
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı