
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, regaib kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Aktürk mesajında; “Mübarek Üç Ayların manevi ikliminin ilk esintisi Regaib Kandilini idrak ediyoruz. Regaib Kandili kulun Rabbine daha fazla yakınlaştığı, dargınlıkları, kırgınlıkları bırakıp kardeşlik ve hoşgörü duygularını zirveye çıkarttığı mübarek gün ve gecelerimizdendir. Bu gecede kalpler aynı duygu etrafında birleşip çarpar, eller aynı düşüncelerle semaya açılır, gözlerden aynı hissiyatın yaşları süzülürken, dillerden dua ve tespihler aynı aşkla dökülür.
Gönül sesimizi biraz daha net duymamıza vesile olan bu kutlu geceyi, doğruluk ve dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin, barış içinde yaşamanın, yaratılanı Yaratan’dan ötürü sevmenin, hoşgörünün, ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu hissederek idrak etmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin, milletimizin ve tüm İslam Aleminin Üç Aylarını ve Regaib Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını, Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.” Dedi.

Havacılık Sohbetleri’nin konuğu Patrick Ky oldu
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69390 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
36876 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9913 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7355 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı