İkindi Vakti 16:22

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kadın Çalışmaları Eğitim Merkezi (KAÇEM) kursiyerlerine yönelik ‘Aile’ konulu konferans düzenlendi.
Nevşehir Belediyesi tarafından, toplumun tüm kesimlerinin aile konusunda bilinçlenmesi, ailelerin güçlenmesi ve korunması konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla kutlanan Aile Haftası dolayısıyla konferans düzenlendi.
Nevşehir Belediyesi Aile Danışma Merkezi’nde görevli Psikolog Hande Velieceoğlu tarafından verilen konferans Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.
KAÇEM kursiyerlerinin katıldığı konferansta katılımcılara Psikolog Velieceoğlu tarafından aile nedir?, aile türleri nedir?, yeni evli çiftlerden beklenilen sorumluluklar, çocuklu aileden beklenilen sorumluluklar, ergen çocukları olan ailelerde iletişim, ailenin önemi ve aile içerisinde etkili iletişim ve ipuçları konularında bilgiler verildi.

Kapadokya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu 4. Sınıf Öğrencileri Beyaz Önlüklerini Giydiler
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71308 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38849 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10219 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7657 kez okundu
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi