

Cumhuriyet Halk Partisinin olağan genel kurulları parti genel merkezince alınan karar doğrultusunda ertelendi. Önümüzdeki yıl yapılması beklenen genel kurullarda sürpriz isimlerin il ve ilçe başkanlıkları için aday olmaları bekleniyor.
Yaklaşık 7 yıldır il başkanlığı görevini sürdüren Kamil Gülmez’in il başkanlığına yeniden aday olup olmayacağı belirsizliğini korurken il başkanlığına aday olabileceği konuşulan isimlerden biri de İl yönetim kurulu üyeliği de süren Ergün Çopur.
Emekli eğitimci, Çiftçi Ergün Çopur’un muhtemelen 2023 genel seçimleri sonrasında yapılması beklenen il kongresinde aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Konuyla ilgili sorumuza; “Siyasette ani kararlar vermek doğru değil. Ben kendimi tanıdım tanıyalı Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferi olarak gördüm kendimi. Halen il yönetim kurulunda görevim sürüyor. İlerleyen süreçte bu konuda gerekli istişarelerde bulunarak kararımı vereceğim. Kamuoyu ile de bunu gönül rahatlığıyla bunu paylaşacağım” yanıtını verdi.
CHP heyeti Derinkuyu ve köylerindeydi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69422 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
36918 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9913 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7355 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı