
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, günün ilk ışıklarında ziyaret ettiği ekmek fabrikasında çalışanlarla birlikte kahvaltı yaptı.
Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, sabah erken saatlerde Emek Mahallesi’nde bulunan bir ekmek fabrikasını ziyaret etti. Çalışanlara işlerinde kolaylıklar ve bereketli kazançlar dileyen Savran, bir süre taş fırında ekmek yapımını izledi.
Savran, daha sonra çalışanlar ile birlikte kahvaltı yaparak sohbet etti. Fabrika çalışanlarının talep ve önerilerini dinleyen Savran, “Esnaflarımız bizim gözbebeğimiz. Onlarım bu şehirde emekleri gerçekten çok büyük. Bugün sabah erken saatlerde alın teri akıtmaya başlayan çalışanlarımız ile güne başladık. Rabbim işlerinde kolaylıklar versin.” dedi.
KALDIRIM MEZARLIĞI ARKASINDA İSTİNAT DUVARI YAPIM ÇALIŞMASI BAŞLADI
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69563 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37049 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9928 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7367 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı