
Nevşehir’in duayen gazetecilerinden merhum Taner Erdoğan’ın ismi 350 Evler Mahallesi’ndeki parkta yaşatılacak.
Nevşehir Belediyesi tarafından bir süre önce yenileme çalışmaları tamamlanan 350 Evler Mahallesi Hasan Emmi Türbesi altındaki parka Nevşehir’in duayen gazetecilerinden merhum Taner Erdoğan’ın ismi verildi. Taner Erdoğan’ın isminin bulunduğu park tabelası Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince parka yerleştirildi.
3 Ekim 2021 tarihinde vefat eden Taner Erdoğan’ın isminin verildiği park için önümüzdeki günlerde ailesinin de katılacağı bir açılış töreni düzenlenecek.
‘Taner Erdoğan Kimdir?’
03 Eylül 1948 yılında Nevşehir’de doğan Taner Erdoğan, İlk, Orta ve Lise tahsilini Nevşehir’de tamamladı. Ankara Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Ekonomi Maliye Bölümünden 1972 yılında mezun oldu. 1974-1998 yılları arasında aktif olarak siyasetle ilgilendi. 1967 yılında Göreme Gazetesi ve Matbaasını kurdu. Kurucuları arasında yer aldığı Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin uzun yıllar başkanlığını yapan Erdoğan, Tercüman Gazetesi’nin Nevşehir Muhabiri olarak önemli haberlere imza attı. Pek çok yayın organında makaleleri yayınlanan Erdoğan’a 2014 yılında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından “Duayen Gazeteci” ödülü verildi.
Sürekli Sarı Basın Kartı sahibi de olan Erdoğan, 03 Ekim 2021 yılında hayatını kaybetti.
Borsa Başkanı Salaş, Mevlid Kandilini Kutladı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69526 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
36996 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9925 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7364 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı