
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü ve ÖSYM Nevşehir Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 4279 adayın girdiği Kamu Personeli Seçme Sınavı Ön Lisans’ın başarılı ve sorunsuz bir şekilde tamamlandığını söyledi.
NEVÜ Rektörü ve ÖSYM Nevşehir Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Semih Aktekin, “Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından düzenlenen 2022 KPSS Ön Lisans Sınavı, bugün tek oturumda gerçekleştirildi.
Saat 10:15’de başlayan sınava Nevşehir İl merkezinde ve Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda 2616’sı kadın aday ve 1663’ü de erkek aday olmak üzere toplam 4279 aday girdi. 16 binada ve 216 salonda gerçekleştirdiğimiz sınavda ayrıca 570 personel de görev yaptı.
Alınan tedbirler ve belirtilen kurallar doğrultusunda sorunsuz bir şekilde tamamladığımız sınavın şimdiden tüm adaylar için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sınavda görev alan tüm akademik ve idari personele, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeline, bina ve sınav güvenliğinden sorumlu Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı personeline de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Edebiyat Eserlerinde Astrolojiye Çok Az Yer Veriliyor
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69443 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
36934 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9913 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7356 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı