Güneş Vakti 12:53
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine yeni atanan Kamil Duru’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine yeni atanan Kamil Duru’yu makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileklerinde bulundular.
Ziyarette konuşan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, “Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği makamına Kamil Bey’in atanmasından dolayı mutluluk duymaktayız. Bu makam önemli ve ağır yüklere haizdir. Kendilerine hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru’da yaptığı açıklamasında, “Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Meclis Başkanı Mehmet Havalı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah İl Özel İdaresi olarak, Nevşehir Ticaret Borsasıyla birlikte uyum içerisinde Nevşehir’imize en iyi hizmetleri veririz.” diye konuştu.
Genç yürüyüş İlmihal Bilgi yarışması protokolü imzalandı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71481 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38989 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10257 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7692 kez okundu
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı