
Türk Büro Sen Nevşehir Şube Başkanı Mehmet Burunkaya, Türkiye genelinde en çok üye kaydı alan sendikanın Türk Büro Sen olduğunu ifade etti.
Nevşehir’de son 3 ayda yüzlerce kayıt alındığının altını çizen Başkan Burunkaya, Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de sendikaların ve konfederasyonların üye sayıları yayımlanmıştır. Buna göre Konfederasyonumuz Türkiye Kamu-Sen ve Sendikamız Türk Büro-Sen, tüm sendikalar arasında en fazla üye artışını sağlayarak büyük bir başarıya imza atmıştır.” dedi.
Başarıyı bundan sonra bir gelenek haline getireceklerini dile getiren Başkan Mehmet Burunkaya, “Resmi rakamlara göre üye sayımız 4 bine yakın artış ile 42 bin 285’e yükselmiştir. Bu artış Türk memurunun hak mücadelesinde yanımızda yer aldığının en büyük göstergesidir.
42 bin 285 üyesi ile Türk Memur Hareketinin 57. Alayı Türk Büro-Sen, kamu çalışanlarının haklarının iyileştirilmesi için mücadeleyi hız kesmeden devam edecektir.
Bu yükselişte payı olan öncelikle üye olarak bize destek veren tüm kardeşlerimize, iş yeri, ilçe ve il temsilcilerimize, şube başkanlarımıza ve onların nezdinde yönetim kurulu üyelerimize, kısacası tüm teşkilatımıza teşekkür ederiz.” dedi.
Ocak binası dolup dolup taşıyor
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67546 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
34619 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9808 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7285 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni