
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, U18 Balkan şampiyonasına katılacak Milli takımımız ile Slovenya’ya giden Nevşehirli sporcumuz Mert Hanefi Odacı’ya başarılar diledi.
6 Temmuz 2024 tarihinde arasında Slovenya’nın Maribor şehrinde yapılacak olan yapılacak olan, U18 Balkan şampiyonasına katılacak Milli takımımız Maribor’a gitti. Türkiye’nin 14 sporcu ile katıldığı U18 Balkan şampiyonası kadrosunda Nevşehirli sporcu Mert Hanefi Odacı’da yer alıyor. Odacı burada 1500 metre kategorisinde madalya için koşacak.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, milli takım kafilesi ile bu sabah Slovenya’ya giden Nevşehirli sporcumuz Mert Hanefi Odacı ve Antrenörü Hakan Köstekçi’yi tebrik ederek başarılar diledi.
Nevşehirliler Çeyrek Finali Dev Ekranda İzleyecek
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7354 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4436 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2784 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2665 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı