
Nevşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.
AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Savran, 3 kategorideki fotoğraflar arasında tercihini yaptı.
Savran, haber kategorisinde Özkan Bilgin’in “Görev tamam”, spor kategorisinde Arife Karakum’un “Paylaşılamayan”, çevre-yaşam kategorisinde ise Mahmut Serdar Alakuş’un “Sen aydınlatırsın geceyi” fotoğraflarına oy verdi.
Savran, AA’nın haber ve haber fotoğrafçılığı alanında önemli bir değer olduğunu belirtti.
Yılın fotoğrafları seçkisine oy vermekten onur duyduğunu kaydeden Savran, “Gelişen teknolojik çağ ile birlikte haberin hazırlanması, sunulması ve muhatabına ulaştırılması da aslında çok değişti. Anadolu Ajansı da hızlı bir değişim göstererek çağa ayak uyduran kıymetli bir ajans oldu. Tüm çalışanlarını tebrik ediyorum.” dedi.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’tan cuma hutbesinde yılbaşı vurgusu
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
68064 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
35159 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9824 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7309 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı