İkindi Vakti 16:29
Ürgüp ilçe milli eğitim müdürü Savaş Özdemir öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.
Özdemir, “Değerli meslektaşlarım, kıymetli veliler ve geleceğimizin teminatı sevgili öğrenciler.
Bu karne günümüz diğer karne günlerimizden farklı olarak, öğretmenlerimiz öğrencilerimizin gözüne bakarak karnelerini teslim edemeyecek.
Bir taraftan bunun burukluğunu yaşarken diğer taraftan yeni tip koronavirüs salgınını sürecinde Bakanlığımızın da uygulamalarıyla çok başarılı bir uzaktan eğitim süreci geçirdik.
Bu süreçte özveri gösteren tüm okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum.
İlkokul, ortaokul ve lise kademelerindeki öğrencilerimiz karnelerine ve takdir, teşekkür, belgelerine e-Okul üzerinden ulaşabilecekler, lise kademesindeki 12. Sınıf öğrencilerimiz diplomalarını ve talep etmeleri halinde “takdir, teşekkür, onur ve üstün başarı” belgelerini belirlenecek tarihlerde okullarından alabileceklerdir.
Bizleri ayrı bırakan uzaktan eğitim dönemini geride bıraktık. Önümüzdeki eğitim öğretim yılına çok daha iyi bir başlangıç yapmak için tatilinizi bol bol kitap okuyarak, hobilerinize vakit ayırarak ve dinlenerek geçirmenizi tavsiye ederim” dedi.
Ürgüp Belediyesi düğün salonunda düğünler tedbirlerle yapılmaya başlıyor
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi