
Soyut çalışmalarıyla tanınan ressam Gamze Kırşavoğlu, “Suretler” isimli ilk solo sergisini 7 Ocak 2023’te Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı’nda açıyor.
Ressam ve aynı zamanda Biletinial’ın Kurumsal Müşteri Yöneticisi Gamze Kırşavoğlu, ilk solo sergisini 7-17 Ocak 2023 tarihleri arasında Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı’nda açıyor. Sanatseverler, “Suretler” sergisini Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı’nın 1. katında bulunan Sanat Galerisi’nde ziyaret edebilecek. Bu aynı zamanda Kırşavoğlu’nun Ankara’daki ilk sergisi olacak.
Heyecanlı olduğunu söyleyen Gamze Kırşavoğlu, “Suretler sergisi, sanatçının zihnindeki karmaşık duygu ve düşünceleri pentürde izleyicisi ile buluşturuyor ve eserlerin izleyicisi ile kurduğu zihinsel ilişkide bu duygu ve düşüncelerin izini aratıyor” dedi.
Niğde’de yaban keçisi sayısı yükseldi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70263 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37581 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9959 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7396 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”