
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sanat Tarihi Bölümü ve Sanat Kulübü tarafından Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisinin destekleriyle öğrencilere yönelik “Dijital Genç Yapay Zekâ Ekosistemi Tanışma Toplantısı” yapıldı.
NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonu’nda düzenlenen programa; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Fındık, üniversitenin akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölüm Başkanı Prof. Dr. B. Tolga Uyar’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisinde görevli Yapay Zekâ Uzmanları Dr. Melike Palsü Kurt “Dijital Genç Yapay Zekâ Ekosistemi ile Geleceğimizi Şekillendiriyoruz” ve Dr. Metehan Güzel “Üretken Yapay Zekâ Çağı” konulu sunumda bulundu.
Yapay zekânın dijital gençlere sunduğu imkânlar ve gelecekte onlar için yaratacağı fırsatların etkileşimli olarak konuşulduğu program, düzenlenen yarışmada başarılı olan öğrencilere hediyelerinin verilmesi ile devam etti.
Program Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özlem Fındık’ın konuşmacılara katılım ve katkılarından dolayı teşekkür belgelerini vermesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
NEVÜ’de “Erasmus+ Programları Bilgilendirme ve Deneyim Paylaşım Konferansı”
1
NEVÜ’de “13. Spor Şenlikleri” Başladı
33662 kez okundu
2
KÜN Projesi, British Council’ın Hibe programını kazandı
4097 kez okundu
3
NEVÜ ve MEB İş birliği ile IPA II Program Projesi
3243 kez okundu
4
NEVÜ KÜMİB’den Keşlik Manastırı Başmelek Kilisesi’nde Dijital Belgeleme Çalışmaları
2667 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni