
Sivas’ta gerçekleştirilen Genç B Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Liva Nur Çelik Türkiye Şampiyonu, Ravza Nur Yedier ise Türkiye 3.’sü oldu.
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Genç B Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası Sivas’ta gerçekleştirildi. Şampiyonada Nevşehir’i temsil eden Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Liva Nur Çelik, 40 kg kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.
57 kg’da mücadele eden Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ravza Nur Yedier ise Türkiye 3.’sü olmayı başardı.
Her iki sporcumuz elde ettikleri bu derecelerle, Brezilya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası için Türk Milli Takımı Kampına davet edildi.
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü çatısı altında spor hayatını sürdüren sporcuları ve antrenörleri Ali Yenigül’ü tebrik etti.
Özel Sporcular Türkiye Şampiyonası Nevşehir’de yapıldı
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7355 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4437 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2785 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2666 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı