
Yüksek Öğrenim Kurumu’nun (YÖK) belirlediği Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı çerçevesinde aralarında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’nün de bulunduğu ihtisas üniversitelerinin koordinatörleri bir araya geldi.
Hitit Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen İhtisas Üniversiteleri Koordinatörleri buluşmasına NEVÜ’den İhtisaslaşma Koordinatörü Doç. Dr. Ozan Atsız katıldı. Üniversitelerin ihtisas alanlarında yürüttükleri projeleri, bilgi ve deneyimi paylaşarak fikir alışverişinde bulunulan etkinlikte Doç. Dr. Atsız NEVÜ’nün desteklediği 19 proje ve Koordinatörlüğün yürüttüğü diğer çalışmalar hakkında bir sunum yaptı. Etkinlikte ayrıca, üniversiteler arası iş birliğini geliştirmek ve ortak projelerle bölgesel kalkınmaya katkıda bulunmak amacıyla çeşitli görüşmeler yapıldı.
Toplantının ardından katılımcılar, Hitit Üniversitesi Teknoloji Merkezi’nde bulunan laboratuvarları ziyaret ettiler. Bu ziyarette üniversitenin sahip olduğu teknolojik altyapı ve laboratuvar imkanları yerinde incelendi, bilimsel araştırmaların ve sanayi iş birliklerinin nasıl geliştirilebileceği üzerine değerlendirmeler yapıldı.
NEVÜ’den “Bir Kuşatma İdeolojisi Olarak Kapitalizm” Konulu Söyleşi
1
NEVÜ’de “13. Spor Şenlikleri” Başladı
33662 kez okundu
2
KÜN Projesi, British Council’ın Hibe programını kazandı
4097 kez okundu
3
NEVÜ ve MEB İş birliği ile IPA II Program Projesi
3243 kez okundu
4
NEVÜ KÜMİB’den Keşlik Manastırı Başmelek Kilisesi’nde Dijital Belgeleme Çalışmaları
2667 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni