
Voleybol Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, kendi evinde Sigorta Shop Kalecik Belediyesi’ni 3-2 mağlup etti.
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Sigortashop Kadınlar 1. Ligi B Grubu 9. haftasında Nevşehir Belediyespor ve Sigorta Shop Kalecik Belediyesi kadın voleybol takımları Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.
tipobet giriş
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve eşi Melek Arı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve belediye başkan yardımcılarının da izlediği müsabakanın ilk setini kırmızı beyazlı ekip 25-23 önde kapattı.
Oldukça çekilmeli geçen ikinci seti de 25-19 kazanan Nevşehir Belediyespor 3. sette ise 28-26 geriye düştü.
Maçın son setinde rakibine karşı 15-12 üstünlük kuran temsilcimiz müsabakayı 3-2 kazandı.
Nevşehir Belediyespor kadın voleybol takımı, 9 Aralık 2020 Perşembe günü erteleme müsabakasında Adam Voleybol takımı ile karşılaşacak. Damat İbrahim Paşa Spor Salonu2nda oynanacak olan müsabaka saat 14.00’da başlayacak.
Ürgüpspor, Mersin deplasmanından galibiyetle döndü
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7371 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4449 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2798 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2680 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı