
Nevşehir Belediyespor, 29 Nisan Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Şile Yıldız Spor müsabakası için hazırlıklarını tamamladı.
TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, ligin 31. Haftasında deplasmanda Şile Yıldız Spor ile karşılaşacak. Saat 15.00’te başlayacak olan müsabaka öncesinde kırmızı beyazlı ekip son antrenmanını maçın oynanacağı Şile Stadı’nda yaptı.
Teknik Direktör Yusuf Tokuş nezaretinde gerçekleştirilen antrenman ile birlikte hazırlıklarını tamamlayan Nevşehir Belediyespor’da, kart cezalısı Baran’ın yanı sıra sakat olan Dilaver maç kadrosunda bulunmuyor. Sakatlığı süren Hüseyin ve Şener’in ise müsabakada oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.
Müsabaka öncesinde, Nevşehir Belediyespor 48 puanla grubunda 7. Sırada yer alırken Şile Yıldız Spor ise 26 puanla 17. Sırada bulunuyor.
N.A.L’ da bahar turnuvaları başladı
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7307 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4400 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2742 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2629 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı