
Türkiye Yüzme Federasyonu 2020 yılı faaliyet takviminde yer alan Türkiye Turkcell Kısa Kulvar Bölgesel Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası, Kırşehir Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapıldı.
11-13 Aralık 2020 tarihleri arasında üç gün boyunca devam eden müsabakaya 46 ilden 2006-2007 doğumlu erkek ve kız sporcular katıldı.
Düzenlenen yüzme şampiyonasında Nevşehir Özel Simya Koleji öğrencilerinden Tuğra Okşar 400 metre ferdî karışık stilde altın madalya, 200 metre ve 400 metre serbest stilde bronz madalya kazandı.
Simyalı öğrencilerden Tuğra Taşpınar’ın 200 metre ve 400 metre ferdî karışık stilde gümüş madalya 200 serbest stilde ise bronz madalyayı özveri ile kazandıkları belirtildi. Yapılan açıklamada Nevşehir Simya Koleji olarak antrenör ve sporcularımıza başarılar diliyoruz ifadelerine yer verildi.
Nevşehir Belediyespor’da Malatya Yeşilyurt Belediyespor hazırlıkları devam ediyor
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7370 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4448 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2798 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2680 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı