
Nevşehir Belediyesi, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda milli takımımızın heyecan dolu çeyrek final mücadelesini dev ekrana taşıyacak. Taraftarlar, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi bahçesine kurulacak dev ekranda Türkiye’ye hep birlikte destek verecek.
Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale kalan milli takımımız, 6 Temmuz 2024 Cumartesi akşamı Hollanda karşısına çıkıyor. Nevşehir Belediyesi, bu büyük karşılaşma Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi bahçesine dev ekran kuruyor. Burada, milli takımımızın çeyrek final heyecanını tüm taraftarlar omuz omuza yaşayacak.
Maç öncesinde taraftarlara öncesinde tıpkı geçtiğimiz maçlarda olduğu gibi yine Türk Bayrakları dağıtılarak patlamış mısır ve gazoz ikramında bulunulacak.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi tarafından kurulacak olan dev ekranda maç izlemeye tüm Nevşehirlileri davet etti.
Yaz Dönemi kurs ve antrenman programları
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7354 kez okundu
2
Nevşehir Tarihinin En iyi Derecesini Yaparak Türkiye İkincisi Oldu
4436 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2784 kez okundu
4
TFF Futsal Lig müsabakaları Nevşehir’de oynanıyor
2666 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı