
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere yönelik “NEVÜ’ye Hoş Geldin” konseri düzenlendi.
NEVÜ Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı ve Müzik Kulübü tarafından düzenlenen ve Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Emin Erdem Kaya’nın hazırladığı konserde; Öğr. Gör. Necati Erdem Vaz, yüksek lisans öğrencisi Mustafa Keskin ve lisans 4. sınıf öğrencileri Alp Erdem Avcı, Rızacan Kayabaşı ve Mustafa Sinan Zenler’den oluşan orkestra eşliğinde Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Lisans 4. sınıf öğrencileri Arteş Can Tarakçıoğlu ve Ramazan Erguvan Kaymaz solist olarak sahne aldı.
Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere moral ve motivasyon olması amacıyla düzenlenen konserde sahne alan öğrenciler, Türk pop müziği ve Türk halk müziğinin birbirinden değerli parçalarını orkestra ekibi eşliğinde seslendirdi.
Öğrenciler seslendirmiş oldukları hareketli parçaların yanı sıra sergilemiş oldukları başarılı performanslarıyla da katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı.
Öğrenciler sordu, Rektör Aktekin cevap verdi
1
NEVÜ’de “13. Spor Şenlikleri” Başladı
33662 kez okundu
2
KÜN Projesi, British Council’ın Hibe programını kazandı
4098 kez okundu
3
NEVÜ ve MEB İş birliği ile IPA II Program Projesi
3243 kez okundu
4
NEVÜ KÜMİB’den Keşlik Manastırı Başmelek Kilisesi’nde Dijital Belgeleme Çalışmaları
2667 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni