
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından (ÇOGEP) Gelecek Senin Ellerinde isimli proje kapsamında ülkemizin en büyük sorunlarından biri olarak görülen karayolu trafiğine çözüm üretmek, çocuk yaştaki yol kullanıcıların eğitilmesi ile gelecekte kuralları bilen, benimseyen ve uygulayan yeni bir kuşak yetiştirmek amacı ile eğitimler veriliyor.
23 Nisan Anaokulunda öğrenim gören 25 çocuğa trafik kültürünün ve trafikte saygılı olmanın küçük yaşlarda öğretilmesi amacıyla Şehit Polis Memuru Furkan Demir Trafik Eğitim pistinde eğitim verilirken eğitim sonrasında aileleri ile birlikte okumaları için bilgilendirici broşür dağıtımı yapıldı.
Emniyet Müdürlüğü tarafından Şehit Polis Memuru Furkan Demir Trafik Eğitim Pistine bütün çocuklarımızı bekliyoruz açıklaması yapıldı.


Tarihi yamaç yerleşimi için yatırımcılarla görüşmeler sürüyor
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69390 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
36873 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9913 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7355 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı