
Başkan Civelek mesajında; “Yoksulların, muhtaçların ve kimsesizlerin hatırlandığı, sıla-i rahimin gerçekleştirildiği, küskünlüklerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların nihayete erdirildiği bayramlar, dayanışma ve yardımlaşma ve birlikte yaşama kültürümüzün güçlendirilmesine emsalsiz katkılar sağlayan müstesna günlerdir.
Cenab-ı Hakka şükürler olsun ki tüm İslam Âleminde ve Türkiye’de; birlik ve beraberliğimizi, dostluk ve kardeşliğimizi sevgi, saygı ve muhabbetle harmanlayarak perçinleyeceğimiz bir Kurban Bayramına daha ulaşmış bulunuyoruz.
Milletimizin sarsılmaz iradesi karşısında hüsrana uğrayıp mert ve cesur sinesine çarparak yok olması en büyük dua ve temennimizdir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde,
Aziz Milletimizin ve bütün İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, herkese sağlık ve esenlikler diliyorum” ifadelerinde bulundu.
Pınarbaşı’dan bayram mesajı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67549 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
34628 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9808 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7285 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni