
Pandemi sürecinde dahi kurallara uygun şekilde dur durak bilmeyen Nevşehir Ülkü Ocakları, canlı yayında eğitimler veriyor.
Bünyesinde yüzlerce öğrenci bulunduran ve il genelinde en aktif teşkilatlanmayı elinde bulunduran Ülkü Ocakları, sosyal medya üzerinden canlı eğitimleri devam ediyor.
Toplum yararına ve öğrencilerin faydasına olacak bu programların ikincisinde sunuculuğu 12. Dönem Öğrenci Meclis Başkanı Yıldıran Yüksel tarafından yapıldı.
“Son Yüzyılda Azerbaycan Bağımsızlık Mücadelesi” konusuna değinilen programa Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç ve Eğitimci Fahri Dilekçe konuk olarak katıldı.
Yüzlerce kişinin katılım gösterdiği programda uzun uzun Azerbaycan üzerinde duruldu ve bağımsızlık uğruna verilen mücadelelerden bahsedildi. Oldukça verimli geçen programda izleyiciler ile da canlı olarak bilgi alışverişinde bulunuldu.
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, programda emeği geçenlere teşekkür ederek, tüm Nevşehir halkını canlı eğitimlere davet etti.
Osman Süslü’ye Ankara’dan nezaket ziyareti
1
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7285 kez okundu
2
Festivale 9 günde 1 Milyonu aşkın kişi katıldı
3215 kez okundu
3
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan Adliye Ziyareti
2729 kez okundu
4
Nevşehir Defterdarı Sarı’dan Borsa Başkanı Salaş’a nezaket ziyareti
2021 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni