Sabah Vakti 03:25
Nevşehir-Gülşehir Çevreyolu üzerinde bulunan Mantar Kaya Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün merasiminde şehit kardeşi Rasim Güneş’e bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunan Vali İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş, hediyelerini de takdim ettiler.
Kızılgöz ve Güneş aileleri ise Vali Aktaş ile Eşi Songül Aktaş ve beraberindekilere düğün törenlerine katılarak kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.
Düğün Merasimine; Vali İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş, Gülşehir Kaymakam Vekili Talat Tabur, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Vatan Şehitleri ve Malulleri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, Şehidin babası Şahin Güneş ile annesi Fatma Güneş, şehidin yakınları ve davetliler katılırken, Kızılgöz ailesi ve Rasim Güneş de hazır bulundu.
Kaymakam Tabur’dan bayram mesajı
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”