
Yaz aylarının vazgeçilmezi ve serinleten tatlısı Dondurma Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından vatandaşlara ikram edilecek. 20 Temmuz Mahallesi H. Lütfi Pamukçu Ortaokulu altında sosyal donatılarla mahalle sakinlerinin nefes almalarına olanak sağlayacak bir yaşam alanına dönüşmesi beklenen yeni parkın açılışı için program düzenlenecek.
26 Haziran 2025 Perşembe günü saat 17.00’de yapılacak park açılışı ve dondurma ile limonata ikramı etkinliği 20 Temmuz Mahallesi H. Lütfi Ortaokulu altında yapılacak.
Yazın İlk Dondurması sloganıyla bütün Nevşehirlileri parkın açılışına davet eden Belediye Başkanı Rasim Arı “Yeni açılacak olan parkımıza bütün halkımızı dondurma ve limonata ikramıyla buluşmaya davet ediyoruz” diye konuştu. Binlerce çocuğa ve gence ulaşması beklenen dondurma ve limonata ikramlarının yaz sonuna kadar Nevşehir kent merkezinde periyodik olarak dağıtılarak çocukların yüzlerinin gülmesi sağlanacak.
Yaratıcı Drama Kursu İçin Kayıtlar Başladı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67546 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
34622 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9808 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7285 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni