Sabah Vakti 03:42
Nevşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Mahallesi’nde gerçekleştirilen üstyapı çalışmaları kapsamında sıcak asfalt serimine başlandı.
Altyapı yenileme çalışmaları tamamlanan 15 Temmuz Mahallesi Vefa Küçük Caddesi üzerindeki Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ile 2000 Evler Mahallesi Tuzlu Su Parkı arasındaki bölgede üstyapı için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
Hafta sonu gerçekleştirilen PMT serimi sonrasında belediye ekipleri sıcak asfalt için çalışmalarına başladı.
Cadde üzerinde Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı ile 2000 Evler Mahallesi Tuzlu Su Parkı arasındaki bölgede sıcak asfalt serimini gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaların tamamlanması ile birlikte yolu yeniden araç trafiğine açacak.
Sıcak asfalt serimi daha sonra 2000 Evler Mahallesi Tuzlu Su Parkı ile İl Özel İdare Petrol İstasyonu arasında devam edecek.
![]()
80. Yıl Bulvarı’nda ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmaları sürüyor
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70974 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38380 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10119 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7559 kez okundu
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme