Sabah Vakti 02:00

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı, “Gönül Kapısı” ve “Gönül Sofrası” programları kapsamında hane ziyaretlerini sürdürüyor. Program çerçevesinde vatandaşlarla bir araya gelen teşkilat üyeleri, gönül bağlarını güçlendirirken aynı zamanda ihtiyaç ve talepleri de yerinde dinliyor.
Ziyaretlerde AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Merkez İlçe Başkanı Serhat Sonugelen, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir, il ve merkez ilçe yönetimleri ile belediye meclis üyeleri vatandaşlarla buluşuyor.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Milletimizle aynı sofrayı paylaşmaktan, aynı gönül ikliminde buluşmaktan onur duyuyoruz. Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını yerinde dinliyor, çözüm için var gücümüzle çalışıyoruz. Biriz, buradayız, sahadayız” ifadelerini kullandı.
Başkan Çamcı’dan NTSO Başkanı Parmaksız’a Ziyaret
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70629 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37944 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9997 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7439 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”