Sabah Vakti 04:26
“Kardeş Şehir” projesi kapsamında Nevşehir İl Müftülüğünün misafiri olan Aksaray, Kırşehir ve Niğde İl Müftüleri, Nevşehir’de bir dizi vaaz ve irşat hizmetine katıldılar.
Diyanet İşleri Başkanlığınca Ramazan ayı boyunca ülke genelinde yürütülen “Ramazan buluşmaları” ve müftülüklerce iller arası yürütülen “Kardeş Şehir” projeleri programına Nevşehir İl Müftülüğü ev sahipliği yaptı.
Proje kapsamında, vaaz ve irşad faaliyetlerine ivme kazandırmak, birbirlerine komşu olan şehirlerin il müftüleri arasında iletişimi artırmak ve hizmet birliğini sağlamak maksadıyla Nevşehir İl Müftülüğü program düzenledi.
Program kapsamında, Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Yaman Hacı Mehmet Avlannmaz Camii’nde, Niğde İl Müftüsü Osman Ayas ise Kurşunlu Camii’nde teravih namazı öncesinde vaazunasihatte bulundular.
“Kardeş Şehir” müftüleri, Nevşehirlilerin göstermiş olduğu ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek ev sahipliğinden dolayı İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’ya teşekkür ettiler.
İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya ise “Kardeş Şehir” müftülerine teşekkür ederek gelecek yıllarda da aynı şekilde programların devam etmesi temennisinde bulundu.
Vadiler temizleniyor
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71077 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38555 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10160 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7601 kez okundu
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme