Güneş Vakti 13:06

Nevşehir Belediyesi ile Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen “Sokaklar Bizim” projesi 3×3 basketbol turnuvasında şampiyonlar belli oldu. Gençleri sporla buluşturmayı hedefleyen organizasyon, bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile TBF Nevşehir İl Temsilciliği tarafından “Takımını Kur, Sokakların Şampiyonu Ol” sloganıyla düzenlenen turnuva 16 Mayıs – 17 Mayıs 2026 tarihleri arasında 10 erkek 5 kız takımı olmak üzere toplam 15 takımın katılımıyla üst düzey katılımla düzenlendi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan 3×3 basketbol müsabakalarını, kadın ve erkek takımların yoğun ilgisinin yanı sıra çok sayıda sporsever takip etti.
Etkinlik kapsamında Erkeklerde Tatangalar Birinci, Raat İkinci ve Anadolugücü Üçüncü olurken Kızlarda Efendik Birinci, Mükemmel Topçular İkinci ve Potanın Perileri Üçüncü oldu.
Sosyal Belediyecilik anlayışıyla şehrin bütün dinamiklerine konforlu yaşam alanları ve sosyal organizasyonlar düzenleyerek fark oluşturan Nevşehir Belediyesi Sokaklar Bizim 3×3 basketbol turnuvasıyla gençler arasında ki iletişimi güçlendirmeyi, spor yapma alışkanlığı kazandırmayı ve sosyal etkileşimi artırmayı amaçladı.
“Sokaklar Bizim” Projesi, sadece sportif bir organizasyon olmanın ötesinde gençlerin fiziksel gelişimine katkı sunarken, aynı zamanda dostluk, dayanışma ve fair-play ruhunu da ön plana çıkardı. Sokak kültürünü sporla birleştiren Nevşehir Belediyesi gençlerin enerjisini sahalara taşıyarak sağlıklı yaşam bilincinin yaygınlaşmasını hedefliyor.
Güzel Sanatlar Merkezi’nde Yağlı Boya ve Kara Kalem Kursları Başlıyor
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70725 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38049 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10046 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7484 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”