
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Ekici, 30 Ağustos’un tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla aşan milletin, gücünün ortaya konulduğu zaferlerden biri olduğunu söyledi.
“Tarihin hiçbir döneminde esareti kabul etmeyen, şartlar ne olursa olsun bağımsızlığından vazgeçmeyen, toprağı bir, bayrağı bir olan bu millet, tarih boyunca nasıl birlikte ve güçlü kaldıysa bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla birlik ve beraberliğini sürdürecektir.” diyen Ekici, 30 Ağustos’ta Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 101’inci yıl dönümünü büyük bir gururla kutladıklarını kaydetti.
Başkan Savran’dan 30 Ağustos Mesajı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67909 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
35048 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9821 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7301 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni