
Türk ve Alman vatandaşlarını sosyal güvenlik konusunda bilgilendirmek amacıyla düzenlenen ‘Türkiye- Almanya Danışma Günleri’ bugün sona eriyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Alman Emeklilik Sigortası Kurumları iş birliğinde Türkiye – Almanya Danışma Günleri düzenlendi.
Danışma günlerinde Aksaray, Kayseri, Kırşehir, Niğde ve Yozgat’ta ikamet eden Türk ve Alman vatandaşları ile bu kişilerin ailelerine 25, 26 Haziran ve bugün danışmanlık hizmeti veriliyor.
Danışma hizmetinin verildiği programda Türkiye-Almanya Sosyal Güvenlik Sözleşmesinin öngördüğü yaşlılık, malullük, ölüm ve hastalık halinde sağlanan sosyal güvenlik haklarına ve yurtdışında geçen sürelerin borçlanma yoluyla değerlendirilmesine ilişkin sorular Türk ve Alman uzmanlar tarafından cevaplandırılıyor. Üç gün süren danışma programına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
Önce Konser Sonra Dev Ekranda Milli Maç Keyfi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67909 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
35048 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9821 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7301 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni