Sabah Vakti 05:37
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa beldesinde 7 Haziran’da gerçekleştirilecek seçim öncesinde siyasi hareketlilik sürüyor. Bu kapsamda Adalet Bakanı Akın Gürlek’in yarın bölgede çeşitli temaslarda bulunacağı öğrenildi.
windbet giriş
Edinilen bilgilere göre Bakan Gürlek, programına saat 11.00’de Mustafapaşa Beldesi’nde başlayacak. Burada vatandaşlarla bir araya gelecek olan Gürlek’in seçim öncesinde çeşitli görüşmeler gerçekleştirmesi bekleniyor.
Programın ikinci durağı ise Ayvalı Mahallesi olacak. Bakan Gürlek, Ayvalı’da da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunacak, vatandaşlarla buluşarak talep ve görüşleri dinleyecek.
Seçime sayılı günler kala gerçekleşecek ziyaretlerin, bölgedeki seçim sürecine hareketlilik kazandırması bekleniyor.
Nevşehir’de Tarım Ürünleri Fiyatları Yakından Takip Ediliyor
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71432 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38925 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10241 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7670 kez okundu
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi