Güneş Vakti 13:14
Nevşehir İl Afat Müdürlüğü tarafından kamu kurumlarına yönelik yangın tatbikatları başladı. 2022 yılı Afet Tatbikatlar yılı olması sebebiyle kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik “Afet Farkındalık, Deprem Anı ve Yangın Tatbikatları” İl Afat Müdürlüğü tarafından başlatıldı.
06-07 Nisan tarihlerinde Müdürlük personeli ile birlikte 112 Çağrı Merkezi Müdürlüğü personellerine yönelik hizmet binasında afet farkındalık eğitimi ve deprem anı eğitimi verilerek, sonrasında Müdürlük bahçesinde yangın tatbikatı düzenlendi.
Eğitim ve tatbikatlarda öğrenilen bilgilerin tatbiki uygulaması gerçekleştirilerek, personellerin afet ve acil durumlarda hazırlıklı hale getirilmesi amaçlandı. Kurum Müdürlüğü tarafından eğitim ve tatbikatların planlama dahilinde yıl boyunca devam edeceği ifade edildi.

“Görmeyen Gözler”in polis haftası mesaisi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71081 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38563 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10161 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7602 kez okundu
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal