

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M. Feyzi Aygün, beraberindeki heyetle birlikte Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (NESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Çiçekli, Ramazan Vedat Korkmaz, Bayram Yılmaz, Samet Kafalı, Süleyman Kaya ve teşkilat mensupları da hazır bulundu.
Görüşmede, esnafın talepleri, üretim gücünün artırılması ve Nevşehir’in ticari canlılığının desteklenmesine yönelik verimli değerlendirmelerde bulunuldu.
Başkan M. Feyzi Aygün, “Esnafımızın emeği, alın teri ve gayretiyle şekillenen güçlü bir Nevşehir için çalışmaya; dayanışma ve istişare içinde olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ve iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.
Eğitim Seferberliği Kapsamında Ücretsiz 4 Farklı Kurs Başlıyor
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
66640 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
33910 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9701 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7199 kez okundu
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni
Ruhsatsız Silah Ele Geçirilirdi, 9 Kişi Gözaltına Alındı