İkindi Vakti 17:08
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) AK Parti teşkilat yöneticileri ve belediye başkanını ağırladı.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Sonugelen, Ürgüp İlçe Başkanı Uğurcan Kurt, Mustafapaşa Belediye Başkanı Mustafa Özer, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi ve Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir, Milletvekili Emre Çalışkan’ı Gazi Meclis’te ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette Nevşehir, Ürgüp ve Mustafapaşa’ya yönelik çalışmalar ile hizmet projeleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Birlik ve beraberlik vurgusunun öne çıktığı görüşmede, kente yönelik yatırımlar ve yapılması planlanan çalışmalar ele alındı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir’in tüm ilçeleriyle birlikte gelişimi için çalışmaya devam edeceklerini belirterek misafirlerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
A Milli Futbol Takımı’nın Dünya Kupası Yolculuğu Dev Ekranda
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70823 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38145 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10078 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7518 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”