Güneş Vakti 13:10
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde cami ve halı saha temeli atıldı.
Edilen dualar ve kurban kesimi ile yapılan cami ve palı saha temellerinin atılışı dolayısıyla Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, “Allah’a çok şükür, seçim öncesi vermiş olduğumuz sözlerden ikisine daha başlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Fatma-Yusuf Yiğitoğlu Camiimiz ile Halı sahamızın temelini atmaya başladık.
Allah kazasız belasız tamamlamayı nasip etsin. Daha sonra düzenleyeceğimiz resmi temel atma törenimize tüm vatandaşlarımızı ve protokolümüzü davet edeceğiz.
Hayırsever Ahmet Yiğitoğlu ağabeyimiz ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığımıza ve desteklerinden dolayı Nevşehir İl Özel İdaremize çok teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu.
![]()
Nevşehir HEM’den örnek başarı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71144 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38663 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10177 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7614 kez okundu
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı