Şişli escort Mecidiyeköy escort Taksim escort
Nevşehir’de çevre kirliliği ile daha etkin mücadele edilmesi kapsamında hizmete kazandırılan Nevşehir Belediyesi Atık Su Arıtma tesisinde havalandırma ve son çökertme havuzlarında bakım çalışması başlatıldı.
Nevşehir kent merkezinin yanı sıra Göre, Uçhisar ve Nar beldeleri ile merkez ilçeye bağlı Çardak ve Güvercinlik köylerinin de atık sularının arıtıldığı Nevşehir Belediyesi atık su arıtma tesisi içerisinde bakım çalışmaları başlatıldı.
Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün teknik ekibince gerçekleştirilen çalışmalarda havalandırma ve son çökertme havuzlarında mikser ve difüzör değişimleri gerçekleştirildi.
Nevşehir Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi içerisinde İnce ve Kaba Izgaralar, Giriş Pompa İstasyonu, Kum ve Yağ Tutucu, Havalandırma Havuzu, Parshall Savağı, Çökeltme tankları, Klor Binası, İdare Binası, Otopark, Çamur susuzlaştırma ünitesi, Blower Binası, Trafo Binası ve Çamur Depolama gibi üniteler yer alıyor.
Başkan Rasim Arı Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
Kadınlara anne sütü eğitimi verildi
Öğrenciler ilk karnelerini Başkan Güneş’ten aldılar
Acıgöl 4 Temmuz Ve Tuz Köy İlk Ve Ortaokullarında Kitap Sevinci
Acıgöl HEM’de yepyeni ürünler üretiliyor
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.