Sabah Vakti 05:13
Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı ve Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, ölümünün 24. yıldönümünde Alparslan Türkeş’i andı.
Başkan Çetin, “Büyük Türk milletinin yetiştirdiği ve Türk milletine hizmet etmeyi ömrünün son anına kadar sürdüren merhum genel başkanımız Başbuğ Alparslan Türkeş’i, aramızdan ayrılışının sene-i devriyesinde rahmet minnet ve şükranla anıyorum.
Milliyetçi- ülkücü camiaya onurla, gururla savunacağı eşsiz bir dava bırakan, büyük devlet adamı Başbuğ Alparslan Türkeş’in fikirlerinin ne denli kıymetli olduğunu bugün daha iyi anlıyoruz.
Son nefesimize kadar çizdiği yolda yürüyecek, ifade ettiği ilkelere bağlı kalacağız. Bu duygu ve düşüncelerimle, milliyetçi, ülkücü camianın yönünü kıble, arkasını Türk milleti olarak belirleyen başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere, ebediyete intikal eden ülkü erlerine bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.
Avukatlarımızın günlerini kutlarız
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71251 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38798 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10204 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7644 kez okundu
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi